Stichting Slimme Boefjes maakt gebruik van cookies meer informatie

BELANGRIJK NIEUWS!

Stichting Slimme Boefjes staakt helaas per 1 februari 2019 haar activiteiten. Dit betekent dat er met ingang van heden géén nieuwe bestellingen meer kunnen worden aangenomen. De reeds ingediende en nog openstaande bestellingen worden nog wel geleverd.

Onze stichting is vrijwel volledig afhankelijk van giften en donaties. Door de aanhoudende en sterke groei van het aantal aanvragen is het steeds moeilijker gebleken om onze operatie financieel rond te breien. Een poging tot het onderbrengen van ons mooie werk bij een andere stichting is helaas gestrand en daarom zijn wij nu genoodzaakt tot de opheffing van onze Stichting. Dankzij de steun van (o.a.) Stichting Levi Lassen en Fonds 1818 kunnen wij onze dienstverlening zorgvuldig afbouwen.

We hebben sinds onze oprichting in 2012 vele duizenden moeders in nood kunnen helpen met onze StartKid. We zijn een ieder die hieraan bijgedragen heeft, óf door kleertjes te schenken, óf door gelden ter beschikking te stellen, óf door voor ons in te zamelen, óf door voor ons vrijwilligerswerk te doen, uit de grond van ons hart veel dank verschuldigd.

Heb je bij ons een pakket besteld dat nog geleverd moet worden?

Dan wordt deze gewoon uiterlijk vier weken vóór de opgegeven datum van bevalling geleverd.

Wil je kleertjes doneren?

Dan kun je nog tot 1 februari 2019 terecht bij onze inzamellocaties die je hier vindt. We hebben de komende twee maanden nog veel kleertjes nodig, dus help ons, juist ook nu!

Powered by FYN Software

Wachtwoord vergeten?

    {{ message }}